Antreprenori locali. Farmacia Ardealul din Piatra-Neamţ a trecut de 68 mil. lei în 2018, plus 7%. „Creşterea este sănătoasă, suntem în aşteptare privind extinderea“

Autor: Georgiana Mihalache 15.02.2019

Farmacia Ardealul, un business de 11 farmacii din Piatra-Neamţ, a încheiat anul 2018 cu o creştere a afacerilor de 7%, ceea ce a dus businessul la peste 68 mil. lei. Farmacistul Ilie Echim, care a pus pe piaţă brandul Farmacia Ardealul în urmă cu 26 de ani, se uită în con­tinuare spre extindere, dacă vor exista oportunităţi.

„Anul 2018 a fost un an bun, am avut o creştere de 7%, dar a fost primul an când noi n-am mai cumpărat nicio licenţă. Creşterea aceasta este sănătoasă. Noi suntem în aşteptare privind extinderea. Încă mai sunt far­macii care sunt în dificultate“, a spus Ilie Echim pentru ZF. El a precizat că strategia pe care o urmează încă de la deschiderea farmaciilor este de a acorda sfaturi pacienţilor, astfel că numărul de angajaţi din fiecare locaţie este de peste 10 persoane. În cadrul companiei lucrează peste 160 de persoane în total.