iSTYLE, reseller Apple: Pentru noi vânzările de iPad au crescut, chiar dacă piaţa de tablete a scăzut. Sunt toţi mai mulţi oameni care cumpără în rate

Autor: Ioana Nita 29.10.2018
Compania iSTYLE Retail SRL, care co­mer­cializează produse ale gigantului american Apple pe plan local, a înregistrat vânzări în creş­tere pen­tru iPad-uri (tabletele Apple) odată cu lansarea iPad 6, un model mai accesibil ca preţ care se adresează mediului educaţional şi persoanelor creative, cu toate că per total livră­rile de tablete au scăzut atât la nivel local, cât şi mondial.

„Pentru noi, vânzările de tablete au crescut datorită modelului iPad 6 care a venit cu o funcţie nouă, cel puţin pentru gama aceasta de preţ (sub 2.000 lei), şi anume pencilul. Modelul se adresează mediului educaţional şi persoa­nelor creative, al căror job nu implică însă neapărat această parte creativeă şi de aceea nu vor să investească foarte mult într-un astfel de dispozitiv“, a declarat pentru ZF Dragoş Vrînceanu, retail manager în cadrul iSTYLE Retail SRL, compania care administrează re­ţea­ua iSTYLE din România. Reţeaua locală iSTYLE - cea mai mare reţea Apple Premium Reseller din Europa Centrală şi de Est, cuprinde nouă magazine fizice în Bucureşti şi alte 5 oraşe (Constanţa, Timişoara, Cluj-Napo­ca, Braşov şi Iaşi), precum şi magazinul online istyle.ro.