Din interimar în interimar, în afara legii de guvernanţă corporativă: Un fost secretar de stat la Transporturi în vârstă de 64 de ani, a preluat conducerea interimară la Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti

Autor: Mirabela Tiron 05.10.2018

Traian Panait, 64 de ani, fost secretar de stat în pe­rioa­da 2002-2004 la Ministerul Transporturilor, a fost nu­mit director general pe un mandat interimar de patru luni la Compania Naţională de Aeroporturi Bucureşti (CNAB), ce administrează aeroporturile Henri Coandă (Oto­peni) şi Aurel Vlaicu (Băneasa). Numirea lui vine la o zi după ce fostul şef interimar Dan Baciu şi-a depus demisia.

„Consiliul de administraţie al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti l-a desemnat în funcţia de director general pe Traian Panait cu un mandat provizoriu de patru luni. În vârstă de 64 de ani, el este licenţiat al Facultăţii de transporturi a Institutului Politehnic din Bucureşti. Are o îndelungată experienţă managerială, ocupând de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în cadrul Ministerului Transporturilor. În perioada 2002-2004, Traian Panait a fost secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei, pe probleme de transporturi (numit de premierul Adrian Năstase - n. red.)“, potrivit oficialilor CNAB. Numirea s- a  făcut în afara legii de guvernanţă corporativă.