Japonezii de la NTT DATA şi-au majorat afacerile din România cu 27% în primele opt luni din 2018, ajungând la 43 milioane de euro

Autor: Laurentiu Cotu 04.10.2018

Furnizorul de servicii şi soluţii soft­ware NTT DATA România (fosta EBS Ro­mâ­nia), parte a concernului japonez NTT DATA, a realizat în primele opt luni ale acestui an o cifră de afaceri de 43 mil. euro, în creştere cu 27% faţă de aceeaşi perioadă a anului calendaristic precedent. Pentru fi­nalul anului fiscal curent, care se încheie la 31 martie 2019, compania estimează o cifră de afaceri de circa 77 mil. euro, în creştere cu aproximativ 32% faţă de anul fiscal anterior.

„Creşterea continuă înregistrată în ultimii ani a avut la bază extinderea com­pe­ten­ţelor tehnice, dar şi a proceselor noastre de business. Proiectele actuale sunt operate de o echipă formată din 1.700 de colegi. Odată accesată zona proiectelor de tip pre­mium, cu o valoare adăugată superioară, am asigurat dezvoltarea solidă a companiei noastre, contribuind astfel şi la evoluţia in­dustriei româneşti de IT“, a declarat Daniel Metz, CEO al NTT DATA România.