Doi medici fac afaceri de 6,7 milioane de lei cu o clinică oftalmologică pentru copii. „Am depăşit 10.000 de consultaţii pe an pe oftalmopediatrie“.

Autor: Mirabela Tiron 18.09.2018

Doi medici, Călin Ciubotaru şi fratele său Ion Ciubotaru, au pus bazele unei clinici oftal­mologice în Bucureşti, specializată pe ser­vicii medicale pen­tru copii, o nişă pe care s-au dezvol­tat mai puţine busi­nessuri com­para­tiv cu cea a serviciilor oftalmologice adre­sate adulţilor.

„Clinica Oftalmologică Infosan a fost înfiinţată în anul 2002, la început un simplu cabinet de oftalmologie, ulterior o clinică mică, iar în prezent un spital mono­spe­cia­litate de oftalmologie cu cabinete, săli de tra­ta­mente, camere obscure pentru investigaţii, re­zerve cu paturi şi bloc operator, asigu­rând condiţii optime atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical. Copiii bene­fi­ciază de secţie proprie cu sală de aşteptare şi loc de joacă adecvat vârstei, separată de sec­ţia pentru adulţi“, a spus Călin Ciubotaru, fost medic primar în medicina de familie şi actual manager al Clinicii Oftalmologice Infosan. El controlează 50% din acţiuni, cea­laltă jumă­ta­te fiind deţinută de fratele său Ion Ciubotaru, medic generalist. Soţia lui, Andreea Ciubotaru, este medic oftalmolog şi lucrează ca director medical în cadrul clinicii.