Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD din Focşani

Ziarul Financiar 14.08.2018

Un bărbat a încercat să incendieze sediul PSD din Focşani în noaptea de luni spre marţi, cu ajutorul unei sticle plină cu benzină, apoi a fugit de la locul faptei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

ncidentul s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, iar atacatorul a fost prins la scurt timp de doi cetăţeni şi, ulterior, a fost predat poliţiştilor.

Sediul partidului de guvernământ nu a fost avariat, iar bărbatul este anchetat la sediul Poliţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, bărbatul a aruncat cocktailul molotov în curtea sediului PSD şi apoi a fugit. El a fost văzut de câteva persoane aflate la o terasă din apropiere care au fugit după el şi l-au imobilizat.

Se pare că atacatorul era în stare avansată de ebrietate şi că nu a putut justifica gestul său. Martorii susţin că bărbatul a spus că nu este membru de partid şi că lucrează la o societate edilitară din Focşani. Atacatorul a fost predat poliţiştilor vrânceni care l-au reţinut pentru audieri.

El a fost identificat de poliţişti, are 47 de ani şi este din comuna Goleşti, judeţul Vrancea. La ora redactării acestei ştiri audierea bărbatului continuă la sediul IPJ Vrancea.