Raul Ciurtin a numit un manager cu experienţă în Aldi şi Doehler la conducerea Prefera Foods

Autor: Mădălina Dediu Panaete 06.07.2018
Raul Ciurtin, antreprenorul care dezvoltă businessul Prefera Foods din judeţul Alba, l-a cooptat în echi­­pa de con­du­ce­re a producă­toru­­lui de con­ser­ve pe Eber­hart Ră­du­­ca­­nu, un exe­cutiv care a lu­crat ante­rior pen­tru pro­du­­că­­torul de in­gre­­dien­te pen­­tru in­dus­tria ali­men­tară şi a bă­u­­tu­rilor Doeh­ler şi pen­tru retailerul Aldi. Eberhart Ră­du­­ca­nu a preluat din luna iunie func­ţia de CEO al compa­ni­ei care are în porto­foliu brandul Capricii şi Delicii. „Am acceptat această nouă pro­vo­­­care datorită prietenului meu Raul Ciurtin, pe care îl cunosc de foar­te mulţi ani, şi mă bucur că am găsit în echi­pa Prefera Foods oa­meni valo­roşi cu care dorim să dez­vol­tăm pro­duse de succes în piaţă în ur­mătoarea pe­rioadă“, a de­clarat pentru ZF Eberhart Răducanu. Managerul spune că unul dintre prin­cipalele obiective ale sale la con­ducerea companiei este dezvoltarea busi­­nessului Prefera Foods, a bran­du­­lui Capricii şi Delicii, dar şi a pro­du­selor din fabrica Salcon­serv din Me­diaş şi a brandului Atelier Mediaş. În 2017, prin intermediul Prefera Foods, Raul Ciurtin a preluat fabrica Sal­con­serv din Mediaş, retehno­logi­zată cu fonduri europene, dar care in­trase în lichidare. Aici, businessul va rea­liza şi produse din categoria rea­dy-meal sub brandul Capricii şi De­licii, o nouă categorie din industria ali­men­tară pe care va intra pro­ducătorul, conform informaţiilor furnizate anterior de Raul Ciurtin.