Caro pune presiune pe Simona! Wozniacki a câştigat un meci lung la Roma, s-a calificat în "sferturi" şi a revenit pe primul loc în clasamentul live. Ce urmează în lupta pentru #1 şi statutul de principală favorită la Roland Garros

Autor: Pro Sport 18.05.2018

Caroline Wozniacki (28 de ani, 2 WTA) continuă lupta umăr la umăr cu Simona Halep pentru statutul de lider mondial şi principală favorită la Roland Garros. Joi seară, daneza a trecut de Anastasia Sevastova (20 WTA), scor 6-2, 5-7, 6-3, s-a calificat în "sferturile" de finală ale turneului de la Roma şi a revenit pe primul loc în clasamentul live.

Inevitabilul s-a produs: Uniunea Europeană a început procesul împotriva României. Ce se va întâmpla de acum cu românii

McDonald's, ce lovitură! Decizia fulger luată de lanţul de fast-food. ”Nu mai facem faţă"

Cum reuşeşte un tânăr să facă 100.000 de dolari pe lună cu un site. Ideea SIMPLĂ pe care oricine o poate pune în practică

 

Noul paradis al bogaţilor planetei: Oraşul unde orice vis devine realitate, dacă ai suficienţi bani

Obligată să răspundă după calificarea Simonei între ultimele opt jucătoare ale competiţiei de la Foro Italico, Wozniacki a început perfect meciul cu Sevastova, jucătoare pe care o învinsese de trei ori în minimum de seturi în cele trei meciuri directe jucate din 2011 până în 2017. După ce a pus rapid un avantaj liniştitor pe tabelă, daneza a închis primul set, 6-2, în doar 36 de minute şi misiunea sa părea una uşoară. În start de set doi, Caro a făcut break-ul şi a sprintat la 2-0, dar ucraineanca a găsit soluţiile potrivite pentru a reveni în meci: de la 2-0 s-a făcut 4-3 cu break pentru Sevastova, însă Wozniacki s-a trezit la mijlocul setului şi, la 5-4 pentru ea, a ratat o minge de meci. Anastasia a luptat, a luat manşa a doua şi a dat speranţe pentru o victorie care aducea liniştea Simonei, însă Caro a judecat mai bine setul al treilea.

S-a mers cap la cap până la 3-2 pentru daneză, când serviciul Sevastovei a cedat. Caro s-a desprins, apoi, la 5-2 şi, după un game bun al adversarei, a închis meciul târziu în noapte, la capătul a două ore şi 16 minute de joc: 6-2, 5-7, 6-3 şi daneza revine pe primul loc în clasamentul live.

Citiţi continuarea pe www.prosport.ro