Familia Movileanu, proprietara complexului hotelier Mera Resort din Venus, a investit 12 mil. euro în renovarea hotelurilor Onix şi Safir din Cap Aurora

Autor: Mirabela Tiron 17.05.2018

Familia Movileanu, proprietara com­plexului hotelier Mera Resort din Venus, a investit circa 12 milioane de euro în renovarea completă a celor două hoteluri, Onix şi Safir, din Cap Aurora, preluate în 2016 de la Josef Goschy, pe care le va redeschide la 1 iulie sub brandul Mera Onix, un resort all-inclusive, clasificat la patru stele.

„Investiţia totală în modernizarea completă s-a ridicat la 10-12 milioane de euro şi a presupus refacerea de la zero a camerelor, clasificate acum la patru stele, construirea unei piscine de tip infinity. Resortul are  350 de spaţii de cazare“, a spus pentru ZF Mihaela Surin, directorul executiv al Mera Hotels.

Oraşul din România care îi impresionează pe americani: “Un oraş ca-n basme, parcă desprins din poveştile cu zâne”

Este OFICIAL: Încă un produs a fost SCOS de pe rafturi. Care este motivul

Cum arată cel mai scump Duster construit vreodată. FOTO

Hotelurile Onix şi Safir, construite înainte de Revoluţie, ajunseseră într-o stare avansată de degradare dat fiind faptul că fostul proprietar Josef Goschy nu a invesit în modernizarea lor. Încă din 2008, Goschy, proprietarul Unita Turism, a scos la vânzare cele două unităţi, la acea vreme solicita 7 milioane de euro pe hotelurile din Cap Aurora.