Grupul Calif îşi extinde portofoliul cu brandul Condimental şi pariază pe mâncare sănătoasă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 19.07.2017

Prima unitate sub brandul Condimental a fost deschisă pe Bd. Mărăşeşti, iar următoarea va fi în Piaţa Victoriei.



Acţionarii grupului de res­tau­ran­te cu servire rapidă Calif mi­zează pe un nou concept de local şi au deschis luna trecută o unitate sub numele Condimental în apro­pie­rea Camerei de Comerţ din Bucu­reşti. Grupul s-a făcut cunos­cut până acum prin restaurantele Calif care au în ofertă mâncare cu servire rapidă, printre care şi shaorma.

„Restaurantul Condimental a fost deschis publicului larg pe data de 12 iunie 2017, iar inaugurarea ofi­cială a avut loc pe 30 iunie. Ne vom ex­tinde cu acest brand, care este parte inte­gran­tă din grupul Calif, iar în viitorul apro­piat vom des­chide un nou res­tau­rant Condimen­tal la Piaţa Victo­riei“, spune Radu Tănase, acţionar în cadrul Calif. Ziarul Financiar a scris din luna mai că acţionarii Calif au în­chiriat un spa­ţiu la parterul clădirii de birouri America House, unul dintre cele mai cunoscute imobile de tip office din Capitală, amplasat în cen­trul Bucureştiului, în Piaţa Victoriei. În Piaţa Victoriei, unde Calif va des­chi­de următoarea unitate din grup, s-a format în ultimii ani un pol al res­tau­rantelor, care reuneşte nume pre­cum Springtime, Subway, McDonald’s, Trattoria Buongiorno.

Primul local Condimental are o suprafaţă de aproximativ 119 metri pătraţi şi o capacitate de 30 de locuri. Restaurantul funcţionează într-un singur schimb, în care lucrează nouă angajaţi.