Armata de project-manageri a Vitalis Consulting lucrează la peste 30 de proiecte în real-estate: „Am avut creşteri pe toate segmentele. Motoarele pentru noi sunt piaţa de birouri, retailul şi hotelăria“

Autor: Cristina Roşca 31.03.2017

Piaţa imobiliară, cu toate segmentele sale, s-a dezmorţit în ultimii ani când dezvol­ta­torii au început să parieze pe apetitul ro­mânilor pentru shopping, pentru o casă no­uă, pe interesul turiştilor străini pentru România, dar şi pe raliul investitorilor pentru birouri noi pentru salariaţi.

Efectele s-au văzut, astfel că în 2016 compania de con­sultanţă şi project manage­ment Vitalis Consulting a avut cel mai bun an din cei 11 de istorie. Şi planurile de creştere nu se opresc aici.

„Anul 2016 a fost per ansamblu cel mai bun an de după criză, iar ca cifră de afaceri a fost cel mai bun de până acum. Noi am ob­ţinut în 2016 o cifră de afaceri de 2,5 mil. euro. Totuşi, ne aşteptăm ca şi în acest an tren­dul ascendent să continue, motiv pentru care ne-am bugetat un nou avans de 15-20%“, povesteşte pentru Business Ma­ga­zin (www.bmag.ro) Florin Popa, antre­pre­norul care în 2006 punea bazele companiei de pro­ject management şi consultanţă în con­strucţii Vitalis Consulting. El pornea la drum cu un prieten care îi este şi astăzi asociat.