Antreprenori locali. Copos a ajuns la afaceri de 31,5 milioane de euro cu ANA Hotels, plus 10%

Autor: Mirabela Tiron 02.03.2017

Compania ANA Hotels, care operează toate busines­su­rile din turism ale antreprenorului George Copos, a în­cheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri totală de 31,5 mil. euro, în creştere cu 9,6% faţă de 2015, fiind cea mai mare com­pa­nie din domeniul hotelier din România după cifra de afaceri.

Pentru acest an antreprenorul are în plan o serie de investiţii, prima pe listă fiind renovarea hotelului Bradul din Poiana Braşov, investiţia fiind estimată la 1,5 mi. euro.

„Vom demara la jumătatea lunii martie 2017 un pro­iect amplu de renovare a hotelului Bradul, cu o ca­pa­citate de 59 camere. Investiţia vizează renovarea completă a ca­merelor, a băilor şi a spaţiilor publice ale hotelului (...)“, a spus Christine Schillings, director general al ANA Hotels. Pro­iectul de renovare se va derula în perioada 15 martie - 30 iunie, urmând ca hotelul să fie redeschis la începutul lunii iulie 2017, ca aripă a complexului Sportul.

În total, în turism, Copos are în plan investiţii de 30 mil. euro pentru următorii trei -patru ani, bani ce vor mer­ge către modernizarea hotelurilor din Capitală şi a unită­ţi­lor de la munte şi mare.