Start-up-urile tech locale se pot înscrie în programul Google Campus Exchange până pe 27 octombrie

Autor: Ioana Nita 21.10.2016

Gigantul american Google dă startul unei noi ediţii a programului Campus Exchange, dedicat antreprenorilor din Europa Centrală şi de Est, start-up-urile locale de tehnologie având posibilitatea de a se înscrie până pe data de 27 octombrie. 

Programul Campus Exchange dedicat regiunii se desfăşoară prin intermediul Campus Varşovia şi constă în cinci zile de pregătire şi mentorat pentru start-up-urile din această zonă a Europei care vor să-şi extindă afacerile la nivel global. Campus Varşovia le va pune la dispoziţie start-up-urilor selectate în program o serie de instrumente pentru analiza pieţelor, seminarii dedícate inovaţiei, precum şi posibilitatea de a primi sfaturi de la experţi pe diferite industrii.

Pentru a se putea înscrie în program, start-up-urile de tehnologie trebuie să îndeplinească o serie de condiţii cum ar fi: produsul trebuie să fie lansat deja pe piaţa locală, să existe feedback de la clienţi şi să înregistreze venituri sau să fi primit o finanţare. Programul se va desfăşura între 28 noiembrie şi 2 decembrie, în Varşovia. Campus Varşovia va acoperi start-up-urilor selectate cheltuielile de şedere pe toată durata programului.