A avut dreptate Iordănescu? Favoritul publicului la naţionala României e ignorat şi de Daum: "Nu face faţă din punct de vedere fizic!"

Autor: Pro Sport 14.08.2016

Christoph Daum, noul selecţioner al României, a anunţat lotul cu care naţionala de fotbal a României va începe campania de calificare la Campionatul Mondial din Rusia din 2018. România va debuta pe 4 septembrie, pe Cluj Arena, contra selecţionatei Muntenegrului, meci care va fi şi primul pe care neamţul Daum îl va petrece pe banca tehnică.

Până atunci, neamţul a surprins cu lista convocaţilor pe care şi-au făcut loc nume inedite precum Romario Benzar, Dorin Rotariu, Răzvan Marin, Eric Bicfalvi sau Vlad Achim. Totuşi, aşa cum a făcut şi Anghel Iordănescu, Daum l-a ignorat pe unul dintre fotbaliştii ceruţi cu insistenţă la lot de către microbistul român. Florentin Matei, mijlocaşul ofensiv de 23 de ani al lui NK Rijeka, nu a primit şanse din partea neamţului, iar situaţia sa de la vicecampioana Croaţiei pare să confirme problemele pe care le acuza şi fostul selecţioner.  

Citiţi continuarea pe www.prosport.ro