Cele mai bune magazine Mobexpert: Băneasa în Bucureşti şi Iaşi în ţară

Autor: Alina-Elena Vasiliu 11.07.2016

Mobexpert, cel mai extins retailer local din comerţul cu mobilă, înregistrează cele mai mari încasări din magazinele Mobexpert Băneasa - la nivelul Capitalei - şi Mobexpert Iaşi - pe plan naţional.

Pe lângă unitatea din Băneasa, Mobexpert mai are în Bucureşti magazine în Pipera, Militari şi Pantelimon. În ţară, Iaşiul este oraşul care a depăşit oraşele Braşov, Cluj, Constanţa, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Timişoara, unde compania are magazine.

Mobexpert Băneasa SRL a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 86,4 milioane de lei (19,4 milioane de euro), în creştere cu 12% faţă de 2014, şi un profit de 8,1 milioane de lei

(1,8 mi­lioane de euro). La rândul său, Mob­expert Iaşi a avut anul trecut afaceri de 20,1 milioane de lei (4,5 mi­lioane de euro), în creştere cu 12%, şi circa 200.000 de lei profit, potrivit datelor pu­blicate de Ministerul de Finanţe, depăşind astfel oraşe precum Cluj-Napoca sau Timişoara, considerate a fi mai puternice din punct de vedere economic.

Mobexpert are în plan deschiderea unui magazin în Constanţa anul viitor şi, ulterior, câte o inaugurare pe an în vederea extinderii reţelei, după cum spune Dan Şucu, omul de afaceri care controlează grupul.