Proiectul imobiliar de 40 de milioane de euro de pe terenul fostei fabrici de bere Ursus din Cluj-Napoca va fi gata în decembrie

Autor: Laurentiu Cotu 14.03.2016
Proiectul imobiliar Platinia, dezvoltat de omul de afaceri Sile Puşcaş pe fosta platformă a fabricii de bere Ursus din Cluj-Napoca, va fi finalizat până în luna decembrie a acestui an, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 40 mil. euro. În prezent structura de rezistenţă este finalizată în totalitate, zidăriile şi compartimentările interioare în proporţie de 60%, iar instalaţiile în proporţie de aproximativ 30%. Amplasat în zona centrală a Clujului, ansamblul Platinia se află în apropierea parcului central, a stadionului Cluj Arena, a sălii polivalente şi a complexului studenţesc Haşdeu.
 
„Lucrările la ansamblul Platinia sunt într-o fază avansată, iar termenul estimat pentru finalizarea întregului proiect este luna decembrie 2016. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 40 de milioane de euro, fiind în momentul de faţă una dintre investiţiile majore de pe piaţa imobiliară locală“, a declarat pentru ZF Transilvania Oana Bănuţ, PR şi marketing manager al Platinia.