Chef Foa se va ocupa, din martie, de managerierea centrului de conferinţe Willbrook Business

Autor: Alina-Elena Vasiliu 10.03.2016

Compania de catering Flavours preia, începând cu luna aceasta, managementul centrului de conferinţe Willbrook Business and Convention Center din Bucureşti, tranzacţie care va duce la o creştere estimată a cifrei de afaceri de peste 1 milion de euro anual, anunţă reprezentanţii Willbrook.

“Preluarea Willbrook Business and Convention Center este un pas important în dezvoltarea business-ului nostru, Flavours având rolul unui fulltime event planner pentru cel mai versatil spaţiu de evenimente din oraş“, spune Chef Foa, fondatorul Flavours, într-un comunicat de presă.

Spaţiul Willbrook Business and Convention Center a fost construit în 2010, are o suprafaţă de 2.700 de metri pătraţi, iar investiţia făcută de Flavours în amenajarea şi dotarea bucătăriei centrului ajunge la aproximativ 450.000 de euro.

Flavours a fost fondat în 2002 şi activează în trei domenii de business interconectate – catering de eveniment, operator de restaurant (Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Fratellini, Fratelli Beach & Club, Uanderful) şi operator de Food Court (Willbrook Platinum Business and Convention Center).