Doi antreprenori care au renunţat la corporaţii au ajuns la afaceri de 300.000 de euro din furnizarea de soluţii de e-commerce

Autor: Oana Stupinean 05.02.2016
Compania locală Entelion Software, spe­cializată în furnizarea de soluţii de e-com­merce, a fost înfiinţată în 2003 de Marius Pa­nait şi partenerul său de afaceri Cristian Du­mitrescu, ambii veniţi din mediul corporatist, şi a ajuns anul trecut la un porto­fo­liu de 200 de clienţi şi venituri de 300.000 de euro.
 
Platforma de comerţ electronic Team­share, dezvoltată de compania locală, soluţie de comerţ electronic concepută în special pentru segmentul B2B (business to business) - producători, distribuitori de pro­duse, dar şi pentru segmentul de retail (ma­gazine online), generează 75% din veni­turile Entelion. Prin Teamshare, cei doi antrepre­nori au intermediat în 2014 tran­zacţii în valoare de 33 de milioane de euro. „Anul trecut ne-am crescut afacerile cu mai bine de 25% faţă de 2014. Peste 75% din veniturile Entelion sunt generate de platforma Teamshare, iar restul de proiecte customizate, precum software on-demand pentru clienţi din industria serviciilor financiare”, a spus Marius Panait, managing partner în cadrul Entelion Software.