COS, cel mai mare furnizor de soluţii pentru amenajarea birourilor, a trecut de pragul de 16 mil. euro cifră de afaceri. În 2016 vrea plus 25%

Autor: Corina Mirea 02.02.2016
Corporate Office Solutions (COS), cel mai mare furnizor de soluţii de amenajări şi mobilier de pe piaţa locală dedicate spaţiilor de birouri, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 16,2 milioane de euro, în uşoară creştere faţă de 2014, potrivit informaţiilor trans­mise de reprezentanţii companiei.
 
Anul acesta, COS ar trebui să ajungă la pragul de 20 mil. euro cifră de afaceri, ceea ce ar însem­na o creş­tere de 25% faţă de re­zulta­tele din anul precedent.
 
„Din 2014 am asistat la o creştere acce­lerată a pieţei de mobilier de birou şi de fit-out. Anul trecut ne-a confirmat acest lucru, iar acum aşteptăm con­tinuarea aces­tei tendinţe în 2016 şi 2017. Po­ten­ţialul pe care l-am identificat - livrarea unui număr mare de clădiri de clasă A, intenţia multor com­panii de a se muta în noi imo­bile, precum şi intrarea pe piaţa din România a unor mari jucă­tori globali - ne face încre­zători că putem atinge 20 de milioane în acest an. Companiile din sectorul IT&C se dezvoltă rapid, la fel şi cele din sectorul BPO, ceea ce generează dina­mism în piaţă“, spune Christophe Weller, man­aging partner al Corporate Office Solutions (COS).