SIE angajează ofiţeri pentru serviciile de spionaj şi diverşi specialişti

Autor: Roana Rotaru 03.12.2015

Serviciul de Informaţii Externe recrutează oameni pentru funcţia de ofiţer operativ, ofiţer analiză strategică precum şi specialişti în următoare deomenii: IT, limbi străine, financiar, juridic, resurse umane, psihologie, medical. Se mai caută şi persoane care să asigure protecţie, post pentru care studiile superioare sau exprimarea fluentă într-o limbă de circulaţie internaţională nu sunt obligatorii.

Conform informţiilor disponibile pe site-ul SIE , candidaţilor li se oferă:

Selecţia candidaţilor este destul de riguroasă, iar cerinţele pe măsură: este obligatorie absolvirea învăţământului superior, precum şi exprimarea fluentă într-o limbă de circulaţie internaţională. În funcţe de postul pentru care aplicaţi se cere inteligenţă peste medie sau superioară, cunoştinţe foarte bune de cultură generală, capacitate de analiză, sinteză, elaborare şi interpretare a informaţiei, exprimare clară şi concisă a ideilor. Pentru anumite posturi timpul de lucru este flexibil, pentru altele se cere dispnibilitatea de a călători în străinătate sau de lucra în ture. Pentru posturile de ofiţeri şi protecţie există o limită de vârsta este de 30 sau 35 de ani.

Cerinţe specifice pentru postul „Ofiţer operativ:

 

Cerinţe specifice pentru „Ofiţer analiză strategică”:

 

Cerinţe specifice pentru specialişti din domeniul IT, limbi străine, financiar, juridic, resurse umane, psihologie, medical:

 

Cerinţe specifice pentru „Protecţie”:

Cei interesaţi să afle mai multe informaţii despre aceste oportunităţi de carieră sunt invitaţi la o prezentare organizată de Serviciul de Informaţii Externe care va avea loc marti, 8 decembrie 2015, începând cu ora 12.00, în Sala Stoicescu a Facultaţii de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, unde Serviciul de Informaţii Externe organizează.

Pentru a participa la prezentarea organizată de SIE trebuie completate formularul de înscriere de pe site-ul oficial al instituţiei, www.sie.ro, la secţiunea Carieră, cu menţiunea „pentru participarea la prezentarea organizată în cadrul Universităţii din Bucureşti”.