Luxoft a început să-şi vândă know-how-ul clienţilor externi. Preţul unui curs de dezvoltare software variază între 96 şi 480 de euro

Autor: Adelina Mihai 13.10.2015

Luxoft Training, divizia de pro­gra­me de instruire care face parte din com­pa­nia de servicii IT Luxoft România, a înce­put anul acesta să livreze programe de dez­voltare a competenţelor IT şi pentru clienţi din exteriorul companiei.

Preţurile pentru un curs de dezvoltare software variază între 96 şi 480 de euro, iar programele se adre­sează atât angajaţilor din alte companii IT, cât şi persoanelor care vor să îşi dezvolte abi­lităţile de programare.

„Centrul de pregătire Luxoft Training a fost lansat pe plan internaţional în anul 2000, la început ca o divizie internă de trai­ning. Pe parcursul timpului, clienţii pentru care lucrau echipele de proiect au observat calitatea pregătirii angajaţilor din Luxoft şi au început să solicite aceleaşi cursuri şi pen­tru angajaţii proprii. Din 2010 centrul de trai­ning a început să funcţioneze oficial ca un furnizor de training pe dezvoltare de software şi subiecte conexe, precum project ma­nagement, business analysis, arhitectura software sau testare“, a spus Bogdan Peli­nes­cu, directorul general al Luxoft Ro­mânia. El a mai precizat că, în România, Luxoft Trai­ning a acumulat o experienţă de peste 5 ani, în care a testat şi a perfecţionat intern cursurile şi trainerii, iar din acest an divizia a început şi colaborările cu clienţi externi.