Distribuitorul IT Smart Distribution ţinteşte afaceri de 25 mil. euro

Autor: Ioana Nita 21.04.2015

În primele trei luni ale anului, distribuitorul de echipamente şi soluţii software a înregistrat deja venituri de 5 mil. euro.

Compania locală IT Smart Dis­tribution, specializată în distribuţia de echipamente şi soluţii software, şi-a bugetat pentru anul acesta afaceri de 25 mil. euro, în creştere cu 15% faţă de anul trecut, în condiţiile în care urmează să-şi extindă por­tofoliul de produse şi servicii oferite. În primele trei luni ale anului, distribuitorul IT a înregistrat deja venituri de 5 mil. euro.

„Intenţia noastră este ca în 2015 să atingem pragul de 25 milioane euro, ceea ar înseamnă o creştere de aproximativ 15% faţă de anul anterior. Ne bazăm această ţintă de vânzări pe istoricul anilor precedenţi, ţinând cont de potenţialul şi tendinţele pieţei, dar şi de planurile noastre de extindere a portofoliului“, a declarat pentru ZF Horia Chiţu, directorul executiv al IT Smart Distribution.

Compania înfiinţată în urmă cu patru ani a inclus recent în portofoliul său produsele şi soluţiile Lenovo destinate firmelor mici şi mijlocii - laptop-uri, desktop-uri, staţii de lucru şi servere Think. IT Smart este de asemenea distribuitor autorizat pentru brandurile APC (Schneider Electric), AEG, Bit­defender, Epson, HP, Kyocera şi Toshiba (echipamente de birou).