Traseul multibrandului Victoria 46 prin Bucureşti: Calea Victoriei-Calea Dorobanţi-Mall Băneasa

Autor: Cristina Rosca 20.04.2015
Multibrandul Victoria 46, unul dintre reperele pieţei de lux din Ro­mâ­nia, se va muta în mallul Băneasa Shop­ping City din Capitală, controlat de omul de afaceri român Gabriel Popovi­ciu. Aceasta este cea de-a doua mutare pen­tru magazinul al cărui nume este dat de prima sa adresă, pe Calea Victoriei nu­mărul 46. Ulterior, în 2012, magazinul a fost mutat pe Calea Dorobanţi, iar anul acesta se va muta într-o nouă casă, în nordul Capitalei, într-o zonă unde lo­cu­iesc românii cu venituri peste medie.
 
Pe Calea Dorobanţi spaţiul de 900 mp unde e prezent magazinul este deţinut de proprietarii Centrofarm, potrivit ultimelor date ale ZF.
 
„Vom muta magazinul în Mall Bănea­sa începând cu luna august. Spa­ţiul în care activa galeria era mult prea mare şi nu era eficient din punct de ve­de­re al vânzărilor pe metru pătrat. Tra­ficul a scăzut în ultima perioadă, cred că este o situaţie generalizată pentru piaţa de retail din România“, spune Dorothy Constantin, care deţine împreună cu Andreea Altay magazinul Victoria 46.