Revology a făcut un Ford Mustang vechi, dar nou

Autor: Iulian Dnistran 21.03.2015

Stai liniştit, nu e greşit nimic în titlu. Americanii de la Revology au creat prima replică de Ford Mustang Mk1, doar că nu e exact aşa cum era în urmă cu 50 de ani. Avem detalii mai jos.

Acest Ford Mustang este, contrar aparenţelor, nou-nouţ. E opera atelierului american Revology, care se laudă că a creat prima replică originală de Mustang Mk1 din lume, însă nu fă greşeala să crezi că este o maşină cu tehnică veche de 50 de ani, fiindcă nu e cazul.

Vezi tu, Mustangul făcut de Revology e făcut după aceeaşi reţetă ca minunatul Singer 911. Adică totul e nou, deşi arată vechi. Panourile de caroserie sunt făcute de o companie numită Dynacorn, sub licenţă Ford, şi ar putea fi montate oricând pe un Mustang original de epocă, cu excepţia unor piese care au fost modificate uşor pentru a se înţelege bine cu celelalte noutăţi de sub carapace.Stai liniştit, nu e greşit nimic în titlu. Americanii de la Revology au creat prima replică de Ford Mustang Mk1, doar că nu e exact aşa cum era în urmă cu 50 de ani. Avem detalii mai jos.

Citiţi articolul integral şi vedeţi restul imaginilor pe www.promotor.ro