Conferinţa Venture Connect: Mobuy Solutions vine şi cu o soluţie de plată de pe mobil

Autor: Adrian Seceleanu 27.11.2014
Mobuy Solutions, un start-up care a lansat în 2013 o aplicaţie pentru smartphone-uri prin care pune în legătură retaileri şi furnizori de servicii cu potenţiali clienţi care pot obţine reduceri dacă utilizează acest soft, va lansa luna viitoare şi o soluţie de plată cu mobilul la retaileri, a declarat Mihai Pocorschi, CEO şi cofondator al firmei în cadrul Venture Connect, un eveniment care pune faţă în faţă antreprenori din IT şi online cu potenţiali finanţatori.

„Avem nevoie de o finanţare de 700.000 de dolari, din care am obţinut deja o treime“ pentru expansiune, a declarat Pocorschi în cadrul evenimentului, fără a oferi detalii despre investitorii cu care a ajuns deja la o înţelegere.

Mobuy Solutions, care are deja printre clienţi companii precum Vo­da­fone, KFC, Pizza Hut, Diverta sau Decathlon, are o bază de peste 30.000 de utilizatori care au descărcat aplicaţia. Aplicaţia rezolvă o „ma­re problemă“ a companiilor - faptul că acestea nu ştiu cine le sunt clienţii, astfel că potenţialul de dezvoltare este semnificativ, au spus reprezentanţii Mobuy.

În cadrul ediţiei cu numărul zece a Venture Connect şase companii - reprezentând start-up-uri sau companii cu vechime pe piaţă - au cerut finanţări de peste patru milioane de la investitorii prezenţi la eveniment.

Citiţi în continuare pe ZF Corporate:

-  ce spune Nick Saunders, CEO al platformei online Getlokal, despre planurile de extindere ale companiei

- detalii despre alte afaceri prezentate la Venture Connect; planuri de extindere şi nevoia de investiţii