Lanţul indian Ciné Grand spune că va investi 50-60 mil. € în cinematografe în următorii trei ani

Autor: Mădălina Panaete 27.11.2014
Lanţul indian de cinematografe Ciné Grand, prezent şi pe plan local cu două multi­ple­xuri în Bucureşti şi Botoşani, are în plan in­ves­tiţii de 50-60 mil. euro în circa 20 de cine­matografe în România în următorii trei ani.
 
„Continuăm să creştem, iar în România esti­măm să construim peste 100 de săli de ci­nema în următorii trei ani. Bucureştiul este evi­dent ţinta principală, dar ne uităm şi la Buzău, Timişoara, Constanţa sau Braşov, iar oriunde ve­dem oportunităţi vom încerca să des­chidem cinematografe“, a declarat Amitabh Vardhan, 45 de ani, CEO al Ciné Grand.
 
Absolvent de management hotelier, Ami­tabh Vardhan a lucrat anterior pentru com­panii pre­cum Unilever sau PVR, com­panie de proiec­ţie cinematografică din India. A acti­vat în de­partamente precum customer service şi finanţe şi timp de opt ani a fost CEO al com­paniei PVR din India. 
 
Ciné Grand este o companie din India care a construit cinematografe în Statele Unite, Bul­garia, India şi China, iar în urmă cu aproape doi ani a intrat şi pe piaţa din Ro­mânia, deschi­zând un multiplex în Uvertura Mall din  Botoşani.