Complexul de agrement Weekend a adus încasări de 150.000 de euro primăriei Târgu Mureş

Autor: Laurentiu Cotu 18.09.2014

Complexul de agrement şi sport Mureşul (Weekend), aflat în administrarea primăriei Târgu Mureş, a avut în perioada mai-septembrie 2014 încasări de peste 650.000 de lei (aproximativ 150.000 de euro), din vânzarea de bilete, închirieri şezlonguri, ambarcaţiuni sau umbrele. Complexul este situat în partea de nord a municipiului, pe malul stâng al râului Mureş, şi se întinde pe o suprafaţă de aproximativ 40 de hectare.

’’În acestă vară peste 120.000 de oameni şi-au petrecut o parte din timp în complexul Weekend. Vara s-a sfârşit, dar Weekend-ul n-a intrat în vacanţă, deoarece, pe parcursul lunilor următoare vor continua lucrările de întreţinere, modernizare sau amenajări, acolo unde acestea se impun’’, a declarat Claudiu Maior, viceprimarul municipiului Târgu Mureş.

Administraţia complexului de agrement şi Sport Mureşul, funcţionează în subordinea Consiliului Local Municipal Târgu-Mureş. Forma juridică de organizare a administraţiei complexului este serviciu public de interes local, fără personalitate juridică.