Hotelul JW Marriott a adus un nou director pe food & beverage

Autor: Mirabela Tiron 29.07.2014

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală, al doilea cel mai mare hotel de lux din ţară după numărul de camere, a adus un nou director pe segmentul de food&beverage (mâncare şi băutură), ce generează jumătate din încasările hotelului. Germanul Markus Marquardt, cu o experienţă de 16 ani în cadrul lanţului hotelier internaţional, va  administra cele şase restaurante din cadrul hotelului şi se va ocupa de catering.

„Funcţia de food&beverage director  este unul din rolurile cheie pentru hotelul nostru – pe umerii săi stă responsabilitatea gestionării unei echipe de mai mult de 150 de oameni şi de generare a unei jumătăţi din încasările totale ale hotelului“, a spus Igael Porecki, directorul general al hotelului.

Markus Marquardt a mai lucrat la Panama Marriott Hotel, dar şi la Mallorca Marriott Golf Resort & Spa, după care, patru ani mai târziu, a ocupat aceeaşi poziţie la Leipzig Marriott Hotel. În 2005 s-a alăturat echipei de la Budapest Marriott Hotel. Mirabela Tiron