Ioan Simion, Confind Câmpina: Am cumpărat 240 de hectare de teren în zona Balş, dar vrem să achiziţionăm câteva mii de hectare

Autor: Ioana David 11.03.2014
Compania Confind din Câmpina (Pra­ho­va), care produce echipamente şi insta­laţii pentru industria petrolieră şi este controlată de omul de afaceri Ioan Simion, a achiziţionat 240 de hectare de te­ren agricol şi are în vedere să con­tinue preluările pentru a ajunge la câteva mii de hectare. Achiziţiile fac par­te din planul companiei de a-şi diversifica acti­vi­tatea de bază, după ce în urmă cu doi ani investiţiile s-au orientat către sectorul de servicii medicale, unde a deschis un cabinet stomatologic.
 
„Consider că activitatea trebuie diver­sifi­cată pentru că în acest fel putem face fa­ţă diferitelor evenimente care au loc în eco­no­mie, de exemplu criza sau lipsa comen­zilor. Ser­viciile medicale şi agricultura nu vor avea de suferit mulţi ani de acum îna­inte. În agri­cul­tu­ră am pus baze­le firmei Agroserv Con­find, iar în ser­vicii me­di­cale am dezvoltat un cabi­net stoma­to­lo­gic în urmă cu mai bine de doi ani în care am in­ves­tit aproximativ 500.000 de euro“, a spus Ioan Simion, acţionarul majoritar al Confind Câmpina.