Patru răniţi şi şase autoturisme avariate, în urma unui accident produs în judeţul Suceava

Autor: Liliana Bujdei 28.07.2013

Patru persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, în judeţul Suceava, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp metalic de iluminat care a căzut peste un alt autoturism, apoi a lovit patru maşini parcate pe marginea drumului, transmite corespondentul MEDIAFAX.



Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj, care se deplasa pe direcţia Iacobeni - Vatra Dornei, a fost implicat, duminică dimineaţa, într-un accident rutier.

Din declaraţiile martorilor, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a acroşat bordura drumului, a smuls un stâlp metalic pentru iluminat public care a căzut peste un autoturism. Apoi, acelaşi autoturism a acroşat alte patru maşini care staţionau pe partea dreaptă a sensului de mers, a lovit un copac de pe marginea drumului, după care a fost proiectat în peretele unui bloc de locuit.

Două echipaje de la Detaşamentul de pompieri Vatra Dornei şi o ambulanţă au intervenit la locul accidentului, unde au fost găsite două persoane rănite, un tânăr de 24 ani şi o adolescentă de 15 ani.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei de echipajul pompierilor SMURD, fiind diagnosticat cu traumatism cranian, în timp ce adolescenta a fost dusă la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Suceava, având traumatism cranio-cerebral acut deschis şi comoţie cerebrală.

Alte două persoane, o fată de 17 ani şi un tânăr de 18 ani, au ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

Toate cele patru persoane rănite se aflau în maşina care a produs accidentul.

După efectuarea cercetărilor şi măsurătorilor, pompierii au îndepărtat de pe şosea două autoturisme care au fost implicate în accident.

Pe timpul intervenţiei circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens, mai arată sursa citată.