Şucu, Mobexpert: Vânzările s-au majorat cu 12% la patru luni

Autor: Ioana David 15.05.2013

Omul de afaceri Dan Şucu, care controlează grupul Mobexpert din industria mobilei, spune că afacerile s-au majorat cu 12% în primele patru luni comparativ cu acelaşi interval din 2012, motorul de creştere fiind reprezentat de accesorii.

„În linia clasică de business (mobila corp – n.red.) nu vedem o creştere. Ne luptăm în fiecare zi să nu pierdem cifră de afaceri. (...) Am început din septembrie anul trecut o reformă prin care preluăm 10% din spaţiul de mobilă de casă pe care îl transferăm către creşterea spaţiului dedicat expunerii decora­ţiunilor şi a tot ce ţine de cadou de casă“, a spus Şucu. 

Grupul, cu afaceri de aproximativ 115 mil. euro, operează o reţea de 32 de magazine şi hipermagazine, cu o suprafaţă de expunere de peste 110.000 mp, dar şi nouă fabrici. În vara anului trecut, Mobexpert a închis magazinul pe care îl deţinea în cadrul mallului Sun Plaza, însă a investit 2 mil. euro într-o unitate de 8.000 mp la Oradea. În Bu­cu­reşti cele mai bune rezultate au fost înregistrate de magazinul din Băneasa, iar în ţară, de cel din Iaşi.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro