O companie a închiriat birouri pentru 200 de posturi de call center în Pipera-Tunari

Autor: Cristi Moga 09.04.2013

Firma Elohim Net, care furnizează servicii de tip call center în industria turismului, a închiriat un spaţiu de 1.800 de metri pătraţi în proiectul de birouri Barba Center din zona Pipera-Tunari, a anunţat firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, agentul tranzacţiei.

Operatorul a decis astfel să-şi extindă puternic activitatea, în condiţiile în care în prezent compania îşi are sediul într-un spaţiu mult mai restrâns dintr-o clădire de pe strada Puţul lui Zamfir, între calea Floreasca şi Piaţa Dorobanţi.

Firma îşi va muta sediul în Barba Center din vara acestui an şi are potenţialul de a ajunge la 150-200 de angajaţi, ţinând cont de suprafaţa închiriată.

“Facilităţile de clasa A ale clădirii, serviciile adăugate: restaurant, cafenea, cantină, sală gym, spa precum şi costul competitiv şi soluţiile de livrare a spaţiului <la cheie> reprezintă argumentele principale ale alegerii clădirii Barba Center de către compania Elohim Net”, afirmă Eduard Turcoman, senior consultant în cadrul DTZ Echinox, agentul care a intermediat tranzacţia.

Proiectul format din două clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 42.000 mp, dezvoltat de familia Barba pe şoseaua Pipera-Tunari, a ajuns la un grad de ocupare de 66%.

Printre companiile care au mai închiriat în ultima perioadă spaţii în clădirile din zonă se mai numără Mercedes Benz România sau Adrem Invest.