Reff & Asociaţii anunţă încasări de 3 mil. euro, în creştere cu 20%

Autor: Andrei Cîrchelan 13.03.2013

 

Casa de avocatură Reff & Asociaţii, afiliată companiei de consultanţă şi audit Deloitte, a înregistrat în anul calendaristic 2012 o cifră de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro şi estimează că în mai, la sfârşitul anului financiar al firmei, va avea o cifră de afaceri de circa 3,2 milioane de euro, afirmă Alexandru Reff (foto), partener în cadrul firmei.

Reff susţine că fuziunile şi achiziţiile în care firma a oferit consultanţă au avut o valoare totală de peste 800 mil. euro, în timp ce pe segmentul de servicii financiare a asistat contracte cu un volum total de aproximativ 440 mil. euro. În viitorul apropiat, firma are în vedere schimbarea numelui în „Deloitte Legal Reff & Asociaţii”, identitate pe care o va menţine cel puţin doi ani, potrivit lui Reff.

Printre contractele în care firma a fost implicată se numără asistarea fondului de investiţii NEPI la achiziţia proiectelor de birouri City Business Center din Timişoara şi The Lakeview din Bucureşti, precum şi a firmei Rosequeens Properties, controlată de trei bănci, la achiziţia mallului Liberty Center. În prezent, casa de avocatură are o echipă de 35 de avocaţi (faţă de 27 la începutul lui 2012) şi intenţionează să ajungă la un număr de 40 de avocaţi până la sfârşitul anului.