Ali Ergun Ergen şi-ar putea încheia al doilea mandat la Anchor Grup la sfârşitul anului

Autor: Cristi Moga 20.12.2012

Ali Ergun Ergen, unul dintre cei mai experimentaţi manageri de pe piaţa locală a centrelor comerciale, şi-ar putea încheia cel de-al doilea mandat de la conducerea companiei Anchor Grup la sfârşitul acestui an, afirmă mai multe surse din piaţa imobiliară şi de retail.

Ergun Ergen s-a întors la Anchor Grup la începutul lui 2012, după cinci ani petrecuţi la conducerea zonei comerciale Băneasa din nordul Capitalei, iar misiunea managerului era de a revitaliza proiectele Bucureşti Mall şi Plaza România, de managementul şi dezvoltarea cărora s-a ocupat în perioada 2000-2005.

Ergun anunţa în toamnă că are un buget de 50 mil. euro pentru modernizarea şi extinderea celor două malluri, iar lucrările erau programate să înceapă anul viitor. Sursele ZF afirmă că după plecarea lui Ergun Ergen managementul Anchor Grup ar putea fi preluat, cel puţin temporar, de către directori din Credit Europe, bancă ce face parte din grupul FIBA, proprietarul Anchor Grup.

Contactat de ZF, Ali Ergun Ergen a declarat că se află în biroul său de la Anchor şi a negat iminenta despărţire de companie.