Parteneriat pentru dezvoltarea unei oferte de jocuri Gameloft pe dispozitivele Allview

Autor: Adrian Dumitrache 22.11.2012

Producătorul de tablete şi telefoane Visual Fan Braşov (Allview) şi dezvoltatorul de jocuri pentru dispozitive mobile Gameloft au semnat, joi, un parteneriat strategic în vederea dezvoltării unei oferte diverse de jocuri Gameloft pe dispozitivele Allview.

"Acest parteneriat este încă un pas strategic în completarea serviciilor de divertiment accesibile pe device-urile noastre. Pentru început cele mai distractive jocuri Gameloft se vor regăsi pe smartphone-urile Allview, urmând ca treptat acestea să fie optimizate şi pentru tablete", a declarat directorul de dezvoltare al Allview, Adrian Visan, într-un comunicat.

Jocurile sunt disponibile prin intermediul magazinului Gameloft Live preinstalat şi sunt optimizate pentru tehnologia terminalelor Allview.

"Posesorii de smartphone-uri Allview modelele P4 DUO şi P5 Alldro se vor putea bucură primii de aceste jocuri de înaltă calitate care îmbină acţiunea şi gândirea strategica într-o grafică uimitor de reală", a afirmat directorul de marketing al Allview, Olivia Cardaş.

Printre jocurile Gameloft oferite se numără Asphalt 6, Modern Combat, N.O.V.A 2, Shark Dash etc.

Firma a fost înfiinţată în anul 2002 şi are ca obiect de activitate producţia şi distribuţia de telefoane mobile dual SIM, tablete, notebook-uri şi alte produse electronice.

Din aprilie 2004, toate produsele companiei sunt comercializate sub marca proprie Allview.

În 2007, firma a adăugat în portofoliu sistemele GPS de navigare, iar un an mai târziu, în urma unei analize a gradului de penetrare a telefoniei mobile în rândul populaţiei, managementul Visual Fan a luat decizia să intre pe piaţa telefoanelor mobile dual SIM.

În decembrie 2010, portofoliul Visual Fan a fost extins cu o tabletă PC sub denumirea AllDro. Visual Fan a lansat, miercuri, două telefoane smartphone dual SIM.