Selena Gomez, designer şi ambasadoare a brandului Adidas

Autor: Florin Badescu 21.11.2012

Starleta americană în vârstă de 20 de ani a încheiat acest contract de parteneriat pe o perioadă de trei ani. În virtutea acestui contract, Selena Gomez va realiza designul unor linii vestimentare de sezon pentru adolescenţi, care vor include pantofi sport, articole vestimentare şi accesorii.

Selena Gomez nu este străină de lumea modei, ea lansându-şi deja propria linie vestimentară, denumită Dream Out Loud, în colaborare cu lanţul american de magazine K-Mart, dar şi propriul parfum.

Presa americană a anunţat săptămâna trecută că starleta americană s-a despărţit de iubitul ei, cântăreţul canadian Justin Bieber, după o relaţie intens mediatizată.

Născută în Dallas, Gomez a început să joace în filme de la vârsta de 7 ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over". A d evenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, a cucerit fani în toată lumea cu "A Year Without Rain". Un follow-up al albumului ei de debut - "Kiss & Tell" -, care a fost recompensat cu aur de Hollywood Records, "A Year Without Rain" i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.