Cluj: Încă o cursă aeriană anulată şi alte două redirecţionate la Sibiu din cauza ceţii

Autori: Pacala Dana , Vasile Magradean 19.11.2012

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca au declarat, luni seară, corespondentului MEDIAFAX că au profitat de câteva ore de vizibilitate în cursul după-amiezii, când au putut fi operate mai multe zboruri, însă ceaţa s-a lăsat din nou.

"Cursa Wizz Air care trebuia să aterizeze, luni seară, la ora 18.50, de la Dortmund, a fost anulată din cauza vizibilităţii reduse, a ceţii de pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca. De asemenea, cursa Tarom care trebuia să aterizeze de la Bucureşti la Cluj la ora 18.25 a fost redirecţionată la Sibiu. Pasagerii care urmau să plece cu acelaşi avion spre Bucureşti, la ora 18.55, vor fi transportaţi cu autobuze puse la dispoziţie de companie, iar aceste autobuze vor prelua şi pasagerii cursei aterizate la Sibiu pentru a-i aduce la Cluj. Am avut noroc cu o fereastră de vizibilitate bună, de câteva ore, în cursul după-amiezii, când au fost operate mai multe zboruri, şi am profit de aceasta, înainte să se lase din nou ceaţa", au precizat sursele citate.

Luni, până după-amiază, ceaţa a afectat cel puţin 15 curse aeriene, care au fost anulate, întârziate sau redirecţionate spre alte aeroporturi.