Oferte speciale la asigurări pentru personalul militar în baza unui parteneriat Otto Broker-MApN

Autor: Adrian Dumitrache 12.11.2012

"Otto Broker a primit recunoaşterea ca furnizor (...) pentru militarii români în urma unui proces de evaluare şi de analiză a companiei, care s-a finalizat prin semnarea unui protocol cu Ministerul Apărării Naţionale. În calitate de furnizor agreat de MApN, vom oferi cadrelor militare preţuri preferenţiale la produsele de asigurări, negociate cu cele mai importante companii de asigurări (...). Militarii români vor primi gratuit, exclusiv în cadrul acestui program, serviciul de asistenţă completă la daună, valabil pentru poliţele CASCO achiziţionate prin Otto Broker", a declarat directorul general al brokerului, Victor Şraer, într-un comunicat.

Potrivit lui Şraer, care deţine 90% din acţiunile borokerului, protocolul încheiat cu MapN va extinde cu aproximativ 10% portofoliul de clienţi ai firmei până la sfârşitul anului 2013, în condiţiile în care se adresează unui segment de peste 100.000 de potenţiali clienţi.

În primele nouă luni ale acestui an, Otto Broker a intermediat prime subscrise de 29,9 milioane lei, nivel în creştere cu aproape 38% faţă de septembrie 2011.

Brokerul o reţea de 36 de unităţi, 150 de angajaţi şi un portofoliu de peste 120.000 de clienţi.