Meciul Lucian Bute - Denis Grachev din 3 noiembrie va fi transmis şi de Dolce Sport

Ziarul Financiar 29.10.2012

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Romtelecom, societatea care deţine Dolce Sport, duminică dimineaţă, începând cu ora 04.00, televiziunea sportivă transmite în direct gala în care Lucian Bute îl va întâlni pe rusul Denis Grachev.

Acesta va fi primul meci al românului după înfrângerea suferită în faţa lui Carl Froch, pe 26 mai anul acesta, atunci când a pierdut centura mondială IBF.

Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la categoria semigrea.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti pe 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea.

Lucian Bute nu este singurul român care va urca în ring la gala de la Centre Bell din Montreal. Din u Bogdan va lupta şi el, împotriva canadianului Eric Martel Bahoeli.

Pe 25 octombrie, postul Money TV anunţa, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că va transmite în direct meciul Bute - Grachev.

"Vrem să continuăm tradiţia de a transmite astfel de evenimente sportive unice pentru România către telespectatorii români. Am reuşit şi de această dată să obţinem drepturile de difuzare pentru gala de la Montreal. Este unul dintre cele mai aşteptate momente pentru iubitorii sportului şi susţinătorii performerilor români. Nu-mi rămâne decât să le urez succes pugiliştilor noştri", a declarat Andreea Negru, Director Editorial Money TV.

Potrivit comunicatului remis de Money TV, televiziunea va difuza o serie de ediţii speciale premergătoare galei de la Montreal, unde telespectatorii vor putea vedea în exclusivitate imagini de la antrenamente şi vor auzi declaraţii de la Lucian Bute şi de la toţi cei implicaţi în desfăşurarea acestui meci.

Sorin Freciu, cel care deţine televiziunea Money TV, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că Dolce Sport va prelua meciul de box dintre Lucian Bute şi Denis Grachev, transmis în România de Money TV. "Purtăm discuţii în acest sens", a confirmat, pentru MEDIAFAX, Sorin Freciu, precizând că intenţia sa este aceea ca meciul să fie văzut de cât mai multă lume.

Televiziunea Money TV, care a primit licenţă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului în data de 11 octombrie, este în prezent în curs de extindere a distribuţiei sale.