Compania rusească de distribuţie IT RRC Group deschide o sucursală în România

Autor: Adrian Seceleanu 28.10.2012

Compania RRC Group, un distribuitor de produse IT prezent în mai multe ţări din Europa Centrală şi de Est, cu afaceri de 371 mil. $ în 2011, a deschis o sucursală în România, în condiţiile în care estimează că piaţa locală are un potenţial "uriaş".

"Am decis să investim în România datorită potenţialului uriaş al acestei pieţe. Vedem că această ţară este o sursă inepuizabilă de oameni talentaţi, ceea ce ne spune că putem previziona o rentabilitate ridicată a capitalului investit. Prin mutarea tuturor operaţiunilor în România vom putea să livrăm pieţei locale soluţii integrate", a declarat Pavel Jablonski, Director CEE în cadrul RRC Group.

"Marcăm un prim pas, însă urmează să ne extindem şi în afara Bucureştiului", a declarat Mircea Florescu, General Manager al RRC România. RRC a activat în România în ultimii 5 ani prin reprezentanţii săi de vânzări coordonaţi de birourile din Polonia şi Serbia.

Compania RRCS Group a fost fondată de omul de afaceri Konstantin Sidorov şi a obţinut anul trecut 52% din venituri de pe piaţa din Rusia. O jumătate din veniturile companiei sunt generate de echipamentele de reţea.