Wizrom vrea să-şi extindă reţeaua de distribuţie, la 80 parteneri în decembrie 2013

Autor: Adrian Dumitrache 25.10.2012

Wizrom Software şi-a propus să extindă reţeaua de parteneri la nivel naţional, de la 25 în prezent la 80 până la finele anului 2013, demers care va avea ca efect extinderea operaţiunilor companiei şi majorarea veniturilor distribuitorilor.

"Obiectivul nostru este de a ajunge ca la finalul anului viitor să ne dublăm rata de creştere a numărului de clienţi noi prin intermediul partenerilor, care îşi vor consolida astfel portofoliul de soluţii de business, oferind în plus şi mai multe servicii clienţilor lor", a declarat directorul general al Wizrom Software, Adrian Bodomoiu.

Prin extinderea reţelei de parteneri, Wizrom Software continuă punerea în practică a strategiei de dezvoltare lansate la începutul anului şi ai cărei primi piloni au constat în creşterea forţei de vânzări cu 30%, respectiv în lansarea de noi soluţii şi creşterea numărului de clienţi pentru produsele companiei.

Înfiinţat în 1992, grupul Wizrom este specializat în soluţii software de gestiune a afacerilor.

Grupul include Wizrom Software, Wizsalary şi are filiale în Republica Moldova şi Bulgaria şi un portofoliu de peste 3.400 de clienţi activi şi mai mult de 31.000 de licenţe instalate.

În 2011, veniturile grupului au crescut cu 4%, la 6,15 milioane de euro. Pentru acest an, conducerea grupului a estimat că Wizrom are ca obiectiv menţinerea ritmului de creştere a veniturilor.