Concurs MTV România şi ProFM: 4 români au şansa să meargă la premiile MTV Europe Music Awards

Autor: Madalina Cerban 23.10.2012

Cei care vor să îi vadă în carne şi oase pe Carly Rae Jepsen, Rihanna, Green Day, Jay-Z & Kanye West, Lady Gaga, Muse, Taylor Swift, Katy Perry, P!nk, Pitbull, Justin Bieber şi mulţi alţi artişti internaţionali, nominalizaţi în acest an la MTV EMA, au şansa să ajungă la Frankfurt şi să participe astfel la cel mai mare show din industria muzicală.

Astfel, până pe 26 octombrie, cei interesaţi trebuie să se înscrie pe site-ul MTV, www.mtv.ro, unde să posteze o poză cu ei îmbrăcaţi cu cea mai frumoasă sau trăznită ţinută din garderobă. Apoi trebuie să îşi mobilizeze repede toţi cunoscuţii pentru că vor avea la dispoziţie doar trei zile, de pe 26 până pe 29 octombrie, să adune cel mai mare număr de voturi.

Primii trei cei mai populari pe site-ul www.mtv.ro vor intra în marea finală, iar pe 29 octombrie, de la ora 19.00, se pregătesc pentru testul fulger la care vor fi supuşi telefonic de către DJ-ii ProFM GreeG şi Onuc. Cel mai inspirat şi care va trece cu brio testul îşi poate alege deja trei prieteni cu care va pleca direct la MTV EMA, în Germania.

De asemenea, românii nu trebuie să uite că mai au timp, tot până pe 29 octombrie, să-i susţină pe artiştii români Vunk feat. Antonia, cu piesa "Pleacă", care sunt în competiţie cu cele mai mari nume europene printre care One Direction, Loreen şi Dima Bilan.

MTV România va difuza live pe 11 noiembrie, de la ora 22.00, show-ul MTV EMA, de la Frankfurt, prezentat în acest an de Heidi Klum.