Fiul regizorului Mihai Măniuţiu va prezenta emisiunea "Income Magazine" la Antena 3

Autor: Madalina Cerban 11.09.2012

Emisiunea "Income Magazine" revine la Antena 3 cu un nou realizator: Adrian Măniuţiu. Cel de-al doilea sezon al emisiunii va începe sâmbătă, la ora 13.00, producţia TV urmând să aducă şi câteva schimbări de conţinut editorial.

Adrian Măniuţiu a primit propunerea de a prezenta emisiunea "Income Magazine" după ce el a fost unul dintre personajele campaniei "Viitorul sună RO", o serie editorială din revista Income Magazine, despre românii care au ales să se întoarcă în România deşi aveau o carieră şi oportunităţi în Occident.

Fiul regizorului Mihai Măniuţiu, Adrian Măniuţiu a terminat Facultatea de Studii Economice. Universitatea a început-o la Cluj-Napoca şi a continuat-o în Germania (Uni-Osnabrueck şi Uni-Mannheim), unde a locuit până în 2005. A a les să se întoarcă în România unde s-a lansat într-un proiect antreprenorial, pentru construirea unei clinici private de recuperare.

Potrivit comunicatului, "Income Magazine" este "o emisiune de business, after business şi lifestyle". Emisiunea va fi realizată "în spiritul cel mai pur de infotainment", spune Adrian Măniuţiu.

Sâmbătă, de la ora 13.00, Adrian Măniuţiu va discuta cu invitaţii săi de la "Income Magazine" despre cum poate fi întâmpinată posibila criză alimentară, despre "ultima strigare" pentru a obţine fondurile UE încă disponibile, despre moda restaurantelor "slow food", dar şi despre câştigurile cu care se împăunează proprietarii de ferme de struţi. În emisiune va fi prezentată şi povestea unor produse româneşti care au cucerit pieţele internaţionale.

Televiziunea de ştiri Antena 3 face parte din Intact Media Group şi este afiliată CNN International.