Soleil Sucré şi Swarovski au intrat în Iulius Mall Cluj

Autor: Laurentiu Cotu 09.09.2012

Swarovski şi retailerul francez de lenjerie intimă Soleil Sucré au inaugurat în weekend magazinele din centrul comercial Iulius Mall Cluj-Napoca, deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu. Dacă Swarovski deţine un spaţiu de aproximativ 60 mp în vecinătatea magazinului Massimo Dutti, Soleil Sucré by Elisa este localizat la etajul mall-ului, în zona Cinema City şi ocupă o suprafaţă de peste 120 mp. Astfel, francezii au inaugurat primul magazin din ţară, în Iulius Mall Cluj-Napoca. Magazinul comercializează lenjerie de zi şi de noapte pentru femei, lenjerie pentru bărbaţi, costume de baie, colanţi şi ciorapi, accesorii şi cosmetice.

În ceea ce priveşte boutique-ul partener Swarovski din Iulius Mall Cluj, acesta este deţinut de compania clujeană Magic De Luxe, cu o cifră de afaceri de aproape 1,9 mil. lei (440.000 de euro), anul trecut.

Compania Swarovski are la nivel global peste 26.000 de angajaţi, realizând anul trecut o cifră de afaceri de 2,22 mld. euro. Swarovski este o afacere de familie, condusă de succesorii lui Daniel Swarovski, compania fiind prezentă în peste 120 de ţări. Momentan, Swarovski are 2 magazine în Cluj-Napoca, prima unitate fiind deschisă în centrul comercial Polus Center.