Prima pagina

Viata vazuta dintr-un penthouse

27.06.2008, 00:00 47

O oaza de liniste in mijlocul furtunii. Acestea sunt apartamentele de tip penthouse care, desi se afla in apropiere de punctele de interes ale marilor orase, se pastreaza departe de agitatia specifica acestora. Spatii largi, panorame spectaculoase ale oraselor sau ale zonelor verzi si cele mai bune finisaje posibile: asa arata viata la ultimul etaj.

Penthouse-ul reprezinta din acest punct de vedere solutia perfecta pentru cei care doresc sa aiba o oaza proprie de liniste in centrul metropolei. La fel de scump ca si o casa pe malul lacului sau o vila in centrul orasului, uneori chiar mai scump, penthouse-ul este considerat mai exclusivist decat majoritatea vilelor de lux datorita numarului redus al apartamentelor situate deasupra tuturor. "Cred ca in total sunt tranzactionate cateva zeci pe an, sunt putine proprietati care se pot numi cu adevarat penthouse", spune Robert Teodorescu, sales manager in cadrul com?paniei imobiliare Regatta.

Despre viata vazuta dintr-un penthouse puteti afla pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO