Prima pagina

Un furnizor a cerut falimentul constructorului ansamblului Planorama

25.05.2007, 21:34 24

Firma Peri Romania, care importa din Germania cofraje pentru constructii, a solicitat in instanta falimentul firmei turcesti de constructii Yapitek SRL, antreprenorul general al proiectului rezidential Planorama din zona Doamna Ghica din Bucuresti.
"Avem un conflict cu compania Peri Romania din luna septembrie a anului 2006, dupa ce reprezentantii firmei ne-au pretins suma de 200.000 de euro, scrisa pe un bilet la ordin pe care l-am inmanat in alb, in urma unei intelegeri colaterale. Daca in justitie, pe 5 iunie, se va dovedi ca suntem vinovati, vom achita suma respectiva si vom continua proiectul", a declarat pentru ZF Cetin Halazoglu, general manager si actionarul unic al Yapitek.
Reprezentantii Peri Romania nu au putut fi contactati pana la inchiderea editiei. Potrivit datelor companiei de recuperare de creante Urban si Asociatii, preluate de la lichidatorul judiciar, firma Cris Consult, si de la Tribunalul Bucuresti, datoriile companiei depasesc 7 mil. euro, pe numele firmei cu actionar turc fiind depus primul raport privind falimentul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO