Prima pagina

Trilulilu a vandut un pachet de 10% pentru 100.000 de euro

12.12.2007, 17:30 73

Fondatorii site-ului local de video sharing (partajare de clipuri video) Trilulilu.ro, au vandut un pachet de 10% din Trilulilu SRL pentru 100.000 de euro, dupa ce au investit 30.000 in lansarea site-ului, care a avut loc la inceputul acestui an. Cumparatorul este Alexis Bonte, un antreprenor de origine franceza cu experienta in diverse proiecte online.

"Trilulilu este companie mica, iar know-how-ul pe care Alexis il aduce este foarte important in dezvoltarea viitoare a proiectului", a declarat pentru ZF Sergiu Biris, directorul general al Trilulilu, un start-up a carui valoare a ajuns la un milion de euro dupa aproape un an de la infiintare.

Tranzactia a fost intermediata de firma de consultanta Birlea, Colceriu si Asociatii.

Tot in acest an, Neogen a oferit 80.000 de euro pentru intregul start-up, dar aceasta a fost refuzata.

"Nu am cautat un exit rapid. Perspectiva de dezvoltare a proiectului pe termen lung a fost mult mai atragatoare", a adaugat Biris. Potrivit lui, valoarea companiei a fost stabilita in urma discutiilor avute cu Bronte, acesta avand o experienta indelungata in domeniul proiectelor online.

Trilulilu.ro a fost fondat de cinci tineri clujeni - Sergiu Biris, Andrei Dunca, Vlad Gorgan Bogdan Colceriu si Dragos Birlea.

Cititi povestea Trilulilu, "YouTube de Romania", pe site-ul Business Magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO