Prima pagina

Robert Conn, Innova Capital: Marile nume din private equity nu sunt inca aici

29.05.2008, 20:30 17

Robert Conn, co-fondatorul companiei de investitii private Innova Capital, spune ca marii jucatori din industria de private equtity nu au venit inca in Romania, momentul intrarii lor pe piata locala fiind conditionat de capacitatea antreprenorilor locali de a absorbi investitii de peste 100 de milioane de euro.

"Pe piata romaneasca activeaza putine fonduri care investesc peste 80 de milioane de euro intr-o companie, astfel ca putem spune ca marii jucatori de private equity nu sunt inca aici. Companiile romanesti nu pot absorbi atat de usor volumele mari de investitii. Astfel ca marii jucatori precum Carlyle, Bridgepoint, Warburg Pincus, vor incheia tranzactii ocazionale in Romania. Probabil un deal la fiecare doi sau trei ani", a declarat Robert Conn intr-un interviu acordat Ziarului Financiar.

Cititi in ZIARUL FINANCIAR de maine care sunt principalele arii de interes si care sunt cele trei reguli de aur in private equity.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO