Prima pagina

Mobila s-a scumpit cu pana la 25% in ultimul an

Mobila s-a scumpit cu pana la 25% in ultimul an
03.09.2008, 19:20 32

Preturile la mobila au crescut in ultimul an cu pana la 25% in conditiile in care s-au scumpit materiile prime precum masa lemnoasa, energia si tapiteriile, sustin jucatorii din domeniu prezenti la targul de mobila de la Romexpo.
"Preturile la mobilierul tapitat s-au majorat chiar si cu 25% fata de septembrie anul trecut. Cumparatorii au simtit un soc cand au intrat in magazine si au vazut cu cat s-a scumpit mobilierul fata de anul trecut, insa in doua luni de zile acestia se obisnuiesc cu noul pret", a declarat Maria Bugheanu, manager al Mobtap Alprom, parte a producatorului de mobila Alprom, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de profil Si producatorul de mobila Elvila, controlat de omul de afaceri Viorel Catarama, a majorat preturile la piesele de mobilier. "Produsele din colectia noua sunt mai scumpe cu 5-10% pe fondul cresterii pretului la lemn, tapiterie, stofe", a spus Mihaela Mihai, marketing manager al Elvila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO