Prima pagina

Laszlo Borbely, interimar la Comunicatii

Laszlo Borbely, interimar la Comunicatii
19.06.2007, 10:12 13

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul pentru desemnarea lui Laszlo Borbely in functia de ministru interimar al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, in locul lui Zsolt Nagy, suspendat din functie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale emis astazi.

Presedintele Traian Basescu a semnat, la inceputul saptamanii trecute, decretul privind suspendarea lui Zsolt Nagy din functia de ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei. Presedintia a precizat, intr-un comunicat de presa, ca Zsolt Nagy se afla in curs de urmarire penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru infractiunea de sprijinire a unui grup infractional organizat cu caracter transnational.

Zsolt Nagy a declarat atunci ca decizia de suspendare luata de presedintele Traian Basescu este una politica, pe motiv ca UDMR a anuntat ca nu va sprijini motiunea de cenzura.
"Este o decizie politica, luata dupa momentul referendumului, cand UDMR a anuntat ca nu va sprijini motiunea de cenzura, deci ca nu se poate realiza obiectivul de daramare a guvernului cu sprijinul UDMR", a spus Nagy.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO